Vols assistir gratuïtament al proper curs amb l’Eugenio Gras?

Estem organitzant el primer concurs de RegenAG Barcelona. El premi és clar, oferir una plaça gratuïta per al proper taller de ‘Biofertilitzants de baix cost’, impartit pel reconegut Eugenio Gras. El premi està valorat en 180€, però els coneixements que adquirireu en només tres dies seran incalculables…

‘TALLER DE BIOFERTILITZANTS DE BAIX COST’ 

Després del taller estaràs capacitat per fer un anàlisi del teu sòl i entendre el seu comportament mitjançant les anàlisis cromatogràfiques. És una manera senzillíssima i molt econòmica (només 1,5€ cada anàlisis!) que no requereix de màquinaries específiques ni profunds coneixements previs. En resum, uns anàlisis per tothom que t’estalviarà molts diners i maldecaps ajudan-te a entendre i solucinar el que passa sota el teu sòl.

També aprendràs com fabricar-te els teus propis biofertilitzants ecològics a partir de materies primeres que ens rodegen i són molt fàcils d’aconseguir, ademés de molt econòmiques. Sabies que un kilo de biofertilitzant ecològic comprat a la botiga pot superar els 100€? Sabies que després del curs podràs reduir aquests costos entre el 30 i el 90%?

I el més important de tots, t’explicarem com regenerar terres malmeses, ermes i sense vida, contribuint al meteix temps a preservar i millorar el medi ambient.

Què et sembla? És prou valuós? I si a sobre pots aconseguir aprendre tot això gratuïtament? No t’ho perdis! Participa al següent concurs:

CONCURS FOTOGRÀFIC SOBRE SÒLS MALMESOS 

El concurs és fàcil i no et dedicarà més de 5 minuts. Només cal que ens enviïs fotografies teves que mostrin algun sòl malmès. Fàcil, no?

Condicions de participació:

  1. Per participar-hi primer cal que et subscriguis a la nostre web (aquí, a la columna de la dreta, veuràs una casella en blanc on només has d’escriure el teu email, el mateix amb el que ens enviaràs les fotografies)
  2. Envia la o les fotografies o bé a la nostra pàgina del facebook (http://www.facebook.com/RegenagBarcelona) mitjançant un missatge privat, o bé des del teu e-mail habitual a ‘natalia@regenagbarcelona.com’.
  3. El concurs no és anònim així que cal que escriguis bé el teu nom complert adjunt a la foto.
  4. El plaç d’entrega és fins al 15 de Novembre, el mateix dia informarem de la fotografia guanyadora i del nom del fotòfrag guanyador i futur assistent al taller de l’Eugenio Gras.
  5. Les fotografies han de ser pròpies o de persones que hagin cosentit el seu ús per aquest fins, RegenAg respecta els drets d’autor de totes les fotografies de la xarxa, així que queda terminantment prohibit l’ús de fotografies al·lienes per aquest concurs.

Les fotografies participants seran publicades al facebook i a la pàgina web, així que, en el moment de participar es dóna automàticament consentiment a RegenAG Barcelona per incorporar-les a la base de dades i fer-ne’n l’ús convenient.

Aquesta entrada s'ha publicat en Agricultura Regenerativa, Biofertilitzants i Cromatografia, concurs, Tallers i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Vols assistir gratuïtament al proper curs amb l’Eugenio Gras?

  1. Retroenllaç: Ja tenim els primers participants al concurs! | Agricultura Regenerativa

  2. Retroenllaç: ÚLTIMES PLACES! | Agricultura Regenerativa

Deixa un comentari