Programa Educatiu

La bona notícia és que després de milers d’anys, ara sí sabem fer agricultura i construir nou sòl viu a la vegada. Kirk Gadzia

En aquest moment històric en què és d’imperiosa necessitat una transició que articuli les bases d’un futur veritablement sostenible. RegenAG està portant a Catalunya a alguns dels màxims exponents actuals en metodologies regeneratives, per realitzar una sèrie de cursos en els que formar als diferents agents locals, capacitant-los per dissenyar plans d’acció i poder aplicar les múltiples eines efectives de baix cost però d’alt impacte regeneratiu per la terra i la seva gent.

RegenAG transfereix maneres de poder fer agricultura, regenerant ecològicament els serveis ambientals i donant suport a comunitats locals. Un nou marc cap a un nou model agrícola.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Gràcies a cada un dels experts de RegenAG, aquesta aliança internacional d’agricultors, investigadors i docents, arriben maneres pràctiques i econòmiques de poder millorar la qualitat de vida del medi agroecològic.

Innovacions tant per l’hortofruticultura, per la ramaderia i les pastures, els cereals, la gestió de l’aigua, la apicultura i molts altres.

De la mateixa manera, el nostres cursos són impartits per professors amb una llàrga experiència educativa que han liderat classes i conferències arreu del món.

L’equip és multidisciplinar i engloba temes com biofertilitzants i cromatografia, granges multicares (Polyface farms), la gestió holística de l’aigua, el sòl i la ramaderia, el ‘pasturecropping’ i la restauració de conques fluvials.

Aquí us facilitem els seus noms, especialitzacions i pàgines web per a tots aquells que vulguin profunditzar més en la seva trajectòria professional i estar al dia dels cursos que imparteixen a Barcelona i arreu del món.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s